Over deze blog

Hallo lezers,

Op deze blog neem ik jullie graag mee naar enkele van mijn favoriete plekjes, bezienswaardigheden en evenementen in Roeselare. Vandaar de titel ‘Mijn Roeselare’. Veeleer dan droge feitenlijstjes, wil ik jullie hier persoonlijke sfeerimpressies van mijn thuisstad meegeven. Mijn doel is om jullie mee te nemen op ontdekkingstocht door Roeselare. Dit tracht ik te doen aan de hand van allerlei blogberichten en fotoreeksen over onder andere cafeetjes, restaurantjes, culturele evenementen, bezienswaardigheden, winkels, … Op die manier probeer ik mijn passie voor mijn thuisstad met jullie te delen!

Ik ben Marjoleine Delva, 23 jaar oud, geboren en getogen in Roeselare (Beveren). Ik ben historica en werk momenteel halftijds als praktijkassistent bij de Onderzoeksgroep Cultuurgeschiedenis vanaf 1750 aan de KU Leuven. Daarnaast studeer ik deeltijds Culturele Studies, doe ik stage in het Wielermuseum en zit ik ook in het bestuur van de Jeugdraad. Naast bloggen over mijn geliefde geboorte- en woonplaats, hou ik van reizen, heb ik een grote passie voor muziek (concerten, festivals en vinyl verzamelen), ga ik af en toe joggen en quizzen en lees ik ook al eens graag een goed boek.

Veel plezier op mijn blog!

IMG_8729

Op vakantie in Lissabon.

 

Advertenties

8 gedachtes over “Over deze blog

 1. Diederiek Degryse zegt:

  Dag Marjoleine,

  Ik ben een geboren en getogen Roeselarenaar en trots op mijn stad … Ik zal vol enthousiasme en nieuwschierig naar nieuwe ontdekkingen jouw verhalen volgen. Je staat al bij mijn favorieten.

  Dankjewel voor dit schitterende initiatief en heel veel succes !!!

  Groetjes,
  Diederiek Degryse.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s