Oltegoare Roeselare – Geen ‘Remontada’ voor KSVR

In een uitverkocht Schiervelde-stadion streden KSV Roeselare en Royal Antwerp FC afgelopen zaterdag om de promotie naar de hoogste klasse van het Belgisch voetbal. Samen met zo’n 7000 andere KSVR-supporters was ook ik van de partij om ‘mijn’ Roeselare mee naar de overwinning te schreeuwen.

Ondanks het 3-1 verlies op de Bosuil, was het voor Roeselare zeker niet onmogelijk om zaterdagavond alsnog kampioen te spelen. Een 2-0 op eigen veld zou volstaan om te promoveren. Met in het achterhoofd de stunt van Barcelona tegen PSG eerder vorige week begonnen de spelers van KSV Roeselare vol goede moed aan de eerste helft. Na aanvankelijk enkele kansen te hebben gecreëerd, was het in de dertigste minuut Tuur Dierckx die de bal binnenschoof voor Antwerp. De spelers van KSVR, alsook wij supporters, lieten de moed niet zakken. Nog geen vijf minuten later volgde de gelijkmaker. Opeens leek het toch weer mogelijk voor Roeselare, maar aan de euforie kwam snel een eind. Tijdens de tweede helft was Antwerp duidelijk de betere ploeg. Toen in de 78e minuut de 1 – 2 viel, was het over en out voor KSV Roeselare.

Het heeft helaas niet mogen zijn, maar ach… Volgend jaar een nieuwe kans zeker? Of om het met de woorden van onze burgemeester te zeggen: ‘We gaan niet trunten hé!’ Met opgeheven hoofd mogen de spelers van KSVR de 1b competitie achter zich laten. Het was mooi om te zien hoe het thuispubliek de spelers alsnog een staande ovatie gaf, ondanks hun verlies, want ze mogen terecht trots zijn op hun geleverde prestatie!

In Play-off 2 wachten KSVR nu zeker enkele interessante wedstrijden. Ze nemen het onder ander op tegen Racing Genk, dat het in Europa al ver schopte.

#oltegoare #meerdanooit

17274054_10212785912622040_481799846_o

Oltegoare Roeselare!

17273401_10212785911342008_1990230995_o

Sfeerbeeld.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s