Café Verne – Verborgen parel in Roeselare

In de Kermisstraat, ietwat afgelegen van de meeste cafés in de stad, vind je Café Verne. Deze verborgen parel in Roeselare is één van mijn favoriete plekjes om tijdens het weekend eens gezellig bij te praten met vriendinnen.

Het unieke aan ‘de Verne’ is de zeer uitgebreide drank- (en eet)kaart. Zo kan je er genieten van heel wat non-alcoholische drankjes die je niet zo snel terugvindt in de doorsnee cafés. Mijn persoonlijke favoriet is de ‘huisgemaakte limonade’; een echte aanrader voor al wie houdt van verfrissende muntdrankjes. Met een keuze uit meer dan 65 verschillende soorten gin, vinden ook ginliefhebbers hier ongetwijfeld hun gading. Bovendien kan je bij Café Verne ook smullen van enkele kwaliteitshapjes. Onder meer een klassieke portie kaas en salami wordt er opgetild naar een hoger niveau in de vorm van een ‘plankje plezier’.

Al dat lekkers kan je bovendien verorberen in een fantastisch decor. Het Scandinavisch aandoende interieur is echt helemaal mijn ding. In de zomer kan je je overigens in de magische tuin nog meer laten betoveren door de wondere wereld van de Verne!

Café Verne: Kermisstraat 60, 8800 Roeselare. 

Processed with VSCO with m5 preset

Die lichtjes boven de bar doen me altijd wegdromen…

 

Processed with VSCO with c1 preset

Huisgemaakte limonade – Plankje plezier – Rode wijn

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s